Lucruri gratis online – Donatii din orasul tau. Vezi ce se ofera gratis, cere donatii sau doneaza!

Platforma StrigaTare.Ro listeaza lucrurile oferite gratis, donatii de catre diferite persoane sortate in functie de categorie si oras. Ne propunem sa facilitam maxim si sa eliminam maxim posibil eventuale tentative de frauda, astfel vom sti fiecare utilizator ce a primit si daca a abuzat de sistemul nostru. Cei care primesc donatii vor trebui la randul lor sa ofere orice lucru gratis, astfel maximizand sansele ca fiecare sa primeasca ceva la schimb.

Momentan activam si pe grupuri facebook, principalul fiind https://www.facebook.com/groups/cereri.si.donatii.romania/ insa lucram la noua platforma urmand sa listam mai multe donatii oferite de utilizatori.

Se poate dona orice, indiferent de starea lucrului insa se va specifica aceste detalii cu eventuale poze exemplificative. Va asteptam in grupul nostru sa donati si sa primiti donatii de la alti utilizatori. Curand platforma noastra noua va fi functionala si vom publica regulamentul, pentru o actiune disciplinata. Multumim celor care ne sunteti alaturi!

Add Comment