Ce este StrigaTare.Ro? Totul despre noi!

Proiectul StrigaTare.Ro a luat nastere din dorinta de a ajuta, adaptand in timp instrumente necesare activitatii noastre. Pe scurt platforma noastra permite adaugarea si cererea lucrurilor sau serviciilor cu titlu gratuit. Solicitarea si adaugarea se face intr-un mod ordonat, organizat, avand o gestiune clara a utilizatorilor eliminand maxim posibil abuzul acestor servicii.

De ce o platforma organizata?
De cele mai multe ori sunt persoane care doresc sa abuzeze de aceste servicii prin diferite metode. Noi stim care sunt conturile/ cazurile sociale reale deoarece facem verificari atat fizice cat si automate, avand sisteme greu de pacalit.

De ce sa donez prin StrigaTare.Ro?
In primul rand pentru ca bunurile vor ajunge cu siguranta catre un caz social. Pe de alta parte sa nu uitam cauza principala, dorinta de a ajuta fiecare cu cat putem.

Nu in ultimul rand precizam ca vom avea constant concursuri la care vor putea participa membrii activi. Cu cat mai activ, cu atat mai multe sanse de castig pentru premiile puse in joc. Mai multe detalii vom oferi curand.

Add Comment